STIHL RE 100 PLUS Control

429,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Здрава електрическа универсална водоструйка за дома и двора

 

 

Електрическата водоструйка STIHL RE 100 е подходяща за ефективно използване по почистване около дома. Работното налягане за ефикасно почистване се произвежда от здрава помпа за високо налягане от алуминий.

При STIHL RE 100 различни дюзи правят възможно ефективното почистване на различни повърхности. Освен това при нужда можете да прибавите към водната струя и почистващ препарат. Не усукващата се бърза връзка на пистолета за високо налягане се грижи за това, маркучът за високо налягане да не се усуква при почистване.

Паркинг позицията служи за за поставяне на устройството за пръскане на водоструйката при почивка по време на работа или след приключване на почистването. За удобно транспортиране до следващото място на употреба водоструйката STIHL RE 100 е оборудвана с транспортна ръкохватка и интегрирани колела.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности за водоструйки, напр. комплекта за почистване на МПС, можете да почистите и автомобила си и да адаптирате водоструйката STIHL RE 100 за специфични задачи по почистване.

 

 

 

Много комфортно почистване: STIHL RE 100 PLUS CONTROL с дюза 3 в 1 и настройка на налягането

 

 


Електрическата водоструйка STIHL RE 100 PLUS CONTROL разполага с настройка на налягането посредством натискане на бутон със светодиоден (LED) индикатор директно на пистолета за високо налягане. Така частните потребители могат при почистване около дома и в двора и градината, както и за почистване на лични превозни средства да адаптират максималното налягане от 150 bar към съответната задача.

Директно на пистолета за високо налягане е интегрирана функцията CONTROL с настройка на налягането и светодиоден (LED) индикатор на налягането. След установяване на връзка между предавателния блок и водоструйката можете да настройвате желаното налягане директно от пистолета за високо налягане посредством натискане на бутон. Избраната степен на налягане се индикира посредством светодиод (LED).

STIHL RE 100 PLUS CONTROL е окомплектован с дюза 3 в 1 на устройството за пръскане. Чрез просто завъртане може да се превключва между дюза с плоска струя, роторна дюза или дюза за струя с почистващ препарат . Отпада нуждата от допълнително монтиране и демонтиране на отделни дюзи. С дюзата за струя с почистващ препарат можете при нужда да добавите към водната струя почистващ препарат от интегрирания 500 мл резервоар за почистващ препарат .

Вградената макара за маркуч с водач за маркуча дава възможност за комфортно боравене и компактно съхранение на 7-метровия маркуч за високо налягане.

 

 
Характеристики
Работно налягане bar
110
Максимално налягане bar
150
Макс. температура на подаваната вода °C
40
Минимален дебит л/ч
350
Макс. дебит л/ч
450
Консумация на мощност kW
1,9
Тегло, готова за работа кг
9
Дължина на маркуча за високо налягане м
7
Мощност kW
2.1
Номинално напрежение V
220 - 230