STIHL RE 90

359,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Компактна мощност за използване в близост до дома

 

Водоструйката STIHL RE 90 е лек и комфортен почистващ уред за дейности по почистване около дома и в двора и градината. Здравата помпа за високо налягане с алуминиева глава доставя максимално налягане от 130 bar. Бързите връзки на пистолета за високо налягане и на уреда дават възможност за бързо и лесно свързване с 6 - метровия маркуч за високо налягане. В серийната окомплектовка на уреда са включени две дюзи, за да можете да адаптирате водната струя към съответната задача по почистване. За ефективното почистване на различни повърхности можете да използвате регулируемата дюза с плоска струя на STIHL RE 90. За разлика от нея роторната дюза създава силна точкова струя срещу упорити замърсявания на нечувствителни повърхности. За справяне със силни замърсявания можете просто да свържете доставяния комплект за разпръскване на почистващи препарати със струйната тръба.

Две куки служат за лесно навиване на кабела директно на водоструйката STIHL RE 90. Също така на предвидените за целта места директно на STIHL RE 90 можете да съхранявате пистолета за високо налягане, струйната тръба, както и комплекта за разпръскване на почистващи препарати. Паркинг позицията служи за поставяне на устройството за пръскане на водоструйката RE 90 при почивка по време на работа или след приключване на почистването.

С предлаганите допълнителни принадлежности, напр. комплекта за почистване на превозни средства, можете да почистите и автомобила си.

 

 

Ефективно почистване и мобилна употреба около дома: STIHL RE 90

 

С водоструйката STIHL RE 90 частните потребители могат да почистват ефективно градински мебели, тераси или стълбища. Включените в серийната окомплектовка аксесоари могат да бъдат съхранявани директно на уреда, а за съхранение на мрежовия кабел и маркуча за високо налягане на уреда има на разположение отделни куки. Здрава, дълга ръкохватка и интегрирани транспортни колела подпомагат комфортното придвижване на STIHL RE 90 до следващото място на употреба.

Характеристики
Работно налягане bar
100
Максимално налягане bar
130
Макс. температура на подаваната вода °C
40
Минимален дебит л/ч
350
Макс. дебит л/ч
440
Консумация на мощност kW
1.9
Тегло, готова за работа кг
8
Дължина на маркуча за високо налягане м
6
Мощност kW
2,1
Номинално напрежение V
230