STIHL MSA 60 C-B с батерия AK 20 и зарядно AL 101

699,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

MSA 60 C-B с батерия AK 20 и зарядно устройство AL 101

 

Акумулаторен верижен трион с универсално приложение и лесно управление

 

С универсалния акумулаторен верижен трион STIHL MSA 60 C можете да извършвате поддръжка на двора и градината около дома или занаятчийски дейности. Лекият и практичен MSA 60 C е идеалният работен уред, ако искате да режете клони на дървета и храсти или за рязане на дърва за огрев и извършване на занаятчийски дейности, например обработка на дървесина. Тихата верижна резачка е част от системата АК на STIHL и с нея може да работите без средства за защита на слуха. Благодарение на работата ѝ с ниско ниво на шум и без вредни емисии можете да я използвате в райони с наложени ограничения на шума като жилищни квартали, а дори и в затворени помещения.

При това серийната окомплектовка с режеща гарнитура от 30 см режеща верига 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) и водеща шина STIHL Rollomatic E Mini осигурява константно прецизно и чисто рязане. Оборотите се регулират безстепенно, така че производителността се адаптира и контролира лесно.

Оптимален баланс, вграденото устройство STIHL за бързо обтягане на веригата и системата на управление с поглъщаща вибрациите гумирана ръкохватка с ергономичен лост дават възможност за висока ергономичност по време на работа. От безстепенния спусък, който разполага със страничен бутон, можете да управлявате верижния трион сигурно и удобно. С допълнителната спирачна система QuickStop Super спирачката на веригата се задейства бързо във всяка работна позиция. Благодарение на прозрачния резервоар за масло нивото на маслото в него Ви е винаги пред погледа. При съхранение или транспортиране на STIHL MSA 60 C акумулаторната батерия може да бъде фиксирана в междинна позиция в уреда без да се допира до контактите в него и следователно не се разрежда.