WP 600 водна помпа

699,00 лв.
Ново
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Водна помпа за ефективно преместване на вода с висок дебит

 

 

С максимален дебит от 1050 л/мин водната помпа STIHL WP 600 осигурява ефективна помощ при изпомпване на вода. В селското стопанство например можете да черпите прясна вода от езера, реки, кладенци или водни резервоариили да отстраните нежелани водни маси. STIHL WP 600 има максимален смукателен напор до 7 м и общ напор до 31 м.

 

Стабилната водна помпа WP 600 на STIHL се задвижва от мощен 4-тактов бензинов двигател. При студен старт можете да опростите процеса на пускане в действие, като задействате смукача еднократно.

 

Можете безопасно да поставитесамозасмукващата водна помпа със стабилна рамка върху различни повърхности. По този начин двигателят е защитен от повреда. Можете лесно да свържете маркучите към отворите за пълнене и изпускане с връзките от 3 цола, като използвате затегателните скоби. Водната помпа STIHL WP 600 е защитена от замърсяване по време на засмукване на вода чрез смукателен филтър. Могат да бъдат засмукани частици с максимален размер на песъчинките от 6 мм, без помпата да се запуши.

 

При ползване на вода от надземни водни басейни трябва да се съблюдават местните разпоредби.

Характеристики
Тип двигател
EHC 605
Мощност kW/к.с.
4,4 / 6
Работен обем
212 см³
Номинални обороти об/мин
3600
Вместимост на резервоара
3,6 L
Тегло
29 kg
Макс. дебит м³/ч
63
Макс. дебит л/мин
1050 l/min
Макс. напор
31 м
Макс. всмукателен напор
7 м
Макс. работно налягане
3 bar
Връзка
3"