WP 300 водна помпа

599,00 лв.
Ново
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Водна помпа за разпределение на вода със среден дебит

 

 

Водната помпа STIHL WP 300 осигурява ефективна помощ при изпомпване на вода. В селското стопанство например можете да черпите прясна вода от повърхностни води като езера, реки, канавки или потоци за напояването на обработваемите площи. Нежеланите водни маси също могат да бъдат отстранени. Моделът STIHL WP 300 за среден работен обем работи с максимален дебит от 616 л/мин при максимален смукателен напор до 7 м, както и общ напор до 33 м.

 

Стабилната водна помпа STIHL WP 300 се задвижва от мощен 4-тактов бензинов двигател. При студен старт можете да опростите процеса на пускане в действие, като задействате смукача еднократно.

 

Самозасмукващата водна помпа има стабилна рамка, така че да стои сигурно на различни повърхности и двигателят да е защитен от повреда. Можете просто да свържете маркучите към отворите за пълнене и изпускане с връзките от 2 цола, като използвате затегателните скоби. При засмукване на вода водната помпа STIHL WP 300 е защитена от замърсяване с частици мръсотия във водата посредством всмукателен филтър. Могат да бъдат засмукани частици с максимален размер на песъчинките от 6 мм и рискът от запушване на помпата остава нисък.

 

При ползване на вода от надземни водни басейни трябва да се съблюдават местните разпоредби.

Характеристики
Тип двигател
EHC 605
Мощност kW/к.с.
4,4 / 6
Работен обем
212 см³
Номинални обороти об/мин
3600
Вместимост на резервоара
3,6 L
Тегло
26 kg
Макс. дебит м³/ч
37
Макс. дебит л/мин
615 l/min
Макс. напор
33 м
Макс. всмукателен напор
7 м
Макс. работно налягане
3 bar
Връзка
2"