STIHL FSA 30 акумулаторен тример

199,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Акумулаторен тример: лесно, гъвкаво и прецизно косене и довършителни работи в двора и градината

 

 

 Компактният акумулаторен тример FSA 30 на STIHL е особено подходящ за косенето на средновисока трева, за поддръжка краищата на тревната Ви площ, както и за довършителни работи около дървета, под храсти, в близост до стени или стълбища.

 

Електродвигателят на FSA 30 работи толкова тихо, че не е необходимо да носите антифони. Така тази моторна коса е много подходяща за използване в райони с наложени ограничения на шума. Необходимата енергия за лекия модел със сменяеми акумулаторни батерии се доставя от гъвкавата система AS на STIHL. Нивото на зареждане на батерията се индикира от светодиоди на уреда.

 

FSA 30 на STIHL e серийно оборудвана с глава за косене STIHL PolyCut 3-2 с 2 здрави и подвижни пластмасови ножа PolyCut. За бърза смяна на ножовете могат до 6 ножа PolyCut да се съхраняват в предвиденото за целта приспособление директно на уреда и да се подменят без помощта на инструмент директно на главата за косене. По избор можете да използвате акумулаторната моторна коса FSA 30 и с предлаганата като принадлежност глава за косене AutoCut C 3-2 и с корди с диаметър от 1,4 мм.Благодарение на ергономичната форма, гъвкавите възможности за регулиране и ниското тегло от само 2,3 кг с включена акумулаторна батерия, FSA 30 позволява удобна работа без усилие. Гумираната ръкохватка приляга добре в ръката и дава възможност за лесно и интуитивно управление. За адаптиране към Вашия ръст можете да регулирате телескопичната тръба на предавателния вал и кръговата ръкохватка на степени с натискане на бутон. За още повече комфорт при работа също и работният ъгъл на блока за косене се регулира лесно – и Вие можете, за прецизното оформяне краищата на тревната площ, просто да завъртите блока за косене на 90°. Регулируемият чрез повдигане и сваляне ограничител осигурява прецизно и внимателно косене около дървета и храсти, както и около предмети. За компактното съхранение на стена в гаража или в навеса за инструменти, акумулаторната моторна коса FSA 30 разполага с практично ухо за окачване.

Характеристики
Номинално напрежение V:
10,8 V
Акумулаторна технология:
AS
Тегло кг.:
2.3 kg
Препоръчана акумулаторна батерия:
AS 2
Обща дължина см.:
116 cм
Диаметър на косене:
230 мм