STIHL MS 172

500,00 лв.
Ново
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Бензинов трион MS 172: компактен и универсален

 

 

Когато режете дърва за огрев или работите по поддръжката двора, компактният бензинов трион STIHL MS 172 се явява универсален бензинов трион за лична употреба и за използване от професионалисти в градинарството и озеленяването или занаятчийството. С MS 172 можете да поваляте дори малки дървета.

 

Бензиновият верижен трион STIHL MS 172 впечатлява с мощния си двигател 2-MIX на STIHL, който се отличава с много добра производителност при рязане съчетана с нисък разход на гориво. Окомплектован e серийно с режеща верига 3/8" PM на STIHL, която предлага високо качество на рязане с ниско ниво на вибрации и висока толерантност при заточване. С бензиновия трион STIHL MS 172 щадите мускулите и ставите си, докато работите, благодарение на антивибрационната система STIHL. По този начин Вашият верижен трион работи равномерно и със спокоен ход.

 

Особено удобно е еднолостовото управление, с което можете да управлявате всички функции само с една ръка. Ако прекъснете работата си, моторният трион отново директно е готов за стартиране. Тъй като комбинираният лост със стоп-функция самостоятелно се връща обратно в работна позиция. Още едно предимство при използване на STIHL MS 172: Страничното опъване на веригата осигурява безопасното ѝ и лесно обтягане без съприкосновение с острата верига или със зъбната опора.

 

STIHL MS 172 разполага и с диагностична букса за обслужване. По този начин Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонт и техническо обслужване.

Характеристики
куб.см3
31,8 см³
дължина на веригата
35
мощност KW/к.с.
1,4/1,9 kW/к.с.
тегло кг.
4,5 кг