STIHL MS 162

359,00 лв.
Ново
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Бензинов трион MS 162: лек модел за разнообразни задачи

 

Бензиновият верижен трион STIHL MS 162 е надежден уред от начален клас за поддръжка на двора и градината. Независимо дали искате да режете дърва за огрев, или да подрязвате овощни дървета, лекият и здрав моторен трион STIHL MS 162 е подходящ за спорадична употреба при различни приложения. С този надежден моторен трион е възможно и отсичането на по-малки дървета.

 

Мощният двигател 2-MIX на STIHL е част от оптимално координираната цялостна система на STIHL MS 162. Той осигурява добра производителност при рязане съчетана с нисък разход на гориво. Това означава, че можете надеждно да постигнете прецизно рязане, подпомагани от серийната режеща верига 3/8"P с нейния тесен срез. Вашият моторен трион работи равномерно и със спокоен ход: Антивибрационната система STIHL намалява предаването на вибрации към ръкохватката, облекчавайки Вашите мускули и стави.

 

Особено удобно: Благодарение на еднолостовото управление управлявате всички функции като стартиране, работа и спиране само с една ръка. И повторното стартиране след прекъсване на работа е лесно, защото комбинираният лост със стоп функция автоматично се връща в работно положение. Друга характеристика на комфорта е безопасното и лесно обтягане на веригата, като страничното опъване на веригата е особено практично.

Характеристики
куб.см3
30,1 см³
дължина на веригата
35
мощност KW/к.с.
1,2/1,6 kW/к.с.
тегло кг.
4,5 кг