SEA 20, комплект с батерия AS 2 и зарядно AL 1

249,00 лв. 299,00 лв.
Промо
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Ръчна акумулаторна прахосмукачка за почистване без кабел на малки повърхности в и около дома, както и в превозни средства

 

С практичната ръчна акумулаторна прахосмукачка STIHL SEA 20 можете да почиствате малки повърхности бързо и лесно. Ръчната прахосмукачка STIHL SEA 20 работи с литиево-йонна акумулаторна батерия от системата AS на STIHL, така че с нея можете да почиствате лесно, тихо и без кабел. Високоефективната, 10 V, ръчна прахосмукачка на STIHL е лека и ергономична при използване.
Позиционирания на приятната гумирана ръкохватка бутон за пускане в действие може да бъде управляван удобно без значение дали работещият е десничар или левичар и така STIHL SEA 20 винаги ще бъде държана сигурно в ръка. Решението за фиксиране дава възможност за продължителна работа, без при това да се налага да се държи натиснат спусъка. Точно зад смукателната дюза гъвкава затваряща клапа задържа засмуканата мръсотия надеждно в контейнера. За свалянето му за изпразване и почистване е нужно само едно движение на ръката. Двустепенната филтърна система предлага много ефективно филтриране, почиства се лесно и може да бъде използвана отново.
В серийната окомплектовка на ръчната прахосмукачка STIHL SEA 20 са включени много практични аксесоари: накрайник за почистване на трудно достъпни места, накрайник за по-големи замърсявания, всмукателен маркуч, удължителна тръба, хартиен филтър и филтърна кошница. В доставяния освен това калъф с ухо за закачане можете да съхранявате компактно ръчната акумулаторна прахосмукачка SEA 20 на STIHL, когато не се използва за работа.

 

 

SEA 20 в комплект с акумулаторна батерия AS 2 и стандартно зарядно устройство AL 1

 

Ако заедно със STIHL SEA 20 се нуждаете и от акумулаторна батерия от системата AS на STIHL и от зарядно устройство, можете да ги закупите директно като комплект. В комплекта SEA 20 получавате серийно литиево йонната акумулаторна батерия STIHL AS 2 и стандартното зарядно устройство STIHL AL 1. Така като частен потребител имате под ръка всичко, за да почиствате бързо по-малки повърхности в и около дома.

Характеристики
Номинално напрежение V:
10,8 V
Акумулаторна технология:
AS
Тегло кг.:
1.1
Номинален ток
10 A
Обемен поток
1026 l/min
Вместимост на контейнера
0.75 l
Мин. дължина на всмукателния маркуч
500 mm
Макс. дължина на всмукателния маркуч
1500 mm