STIHL SEA 20, без батерия и зарядно

181,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Ръчна акумулаторна прахосмукачка за почистване без кабел на малки повърхности в и около дома, както и в превозни средства

 

С практичната ръчна акумулаторна прахосмукачка STIHL SEA 20 можете да почиствате бързо и лесно малки повърхности. Ръчната прахосмукачка STIHL SEA 20 работи с литиево-йонна акумулаторна батерия от системата AS на STIHL, така че с нея можете да почиствате лесно, тихо и без кабел. Високоефективната 10 V ръчна прахосмукачка на STIHL е лека и ергономична при използване.
Позиционирания на приятната гумирана ръкохватка бутон за пускане в действие може да бъде управляван удобно без значение дали работещият е десничар или левичар и така STIHL SEA 20 винаги се държи сигурно. Решението за фиксиране дава възможност за продължителна работа, без при това да се налага да се държи натиснат спусъка. Точно зад смукателната дюза гъвкава затваряща клапа задържа засмуканата мръсотия надеждно в контейнера. За свалянето му за изпразване и почистване е нужно само едно движение на ръката. Двустепенната филтърна система предлага много ефективно филтриране, може да бъде почиствана лесно и използвана отново.
В серийната окомплектовка на ръчната прахосмукачка STIHL SEA 20 са включени много практични аксесоари: накрайник за почистване на трудно достъпни места, накрайник за по-големи замърсявания, всмукателен маркуч, удължителна тръба, хартиен филтър и филтърна кошница. В доставяния освен това калъф с ухо за закачане можете да съхранявате компактно ръчната акумулаторна прахосмукачка SEA 20 на STIHL, когато не се използва за работа.

 

 

Бързо почистване на малки повърхности с ръчната акумулаторна прахосмукачка SEA 20

 

Ръчната акумулаторна прахосмукачка STIHL SEA 20 е много подходяща за използване от частни потребители, за да почистват бързо и лесно малки, сухи повърхности у дома, например в столовата/кухнята, в ъглите на стаите, но и в гаража, работилницата, в колата си или на балкона.

Характеристики
Номинално напрежение V:
11
Акумулаторна технология:
AS
Тегло кг.:
1.1
Номинален ток A
10
Обемен поток л/мин
1 026
Продължителност на работа с AS2 мин
до 14