STIHL RE 120 PLUS

899,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Електрическа водоструйка RE 120 PLUS: ефективно и комфортно почистване

 

С електрическата водоструйка STIHL RE 120 PLUS частните потребители могат да почистват замърсени стълбища, тераси или градински мебели. Асинхронен двигател с дълъг живот и здравата помпа за високо налягане от алуминий създават максимално налягане от 160 bar. Дългият накрайник подпомага комфортно почистване в изправена работна позиция. Посредством бързата връзка можете да свържете бързо 9 м маркуч за високо налягане с пистолета за високо налягане и STIHL RE 120 PLUS. Неусукващата се бърза връзка на комфортния пистолет за високо налягане с приятна на пипане гумирана ръкохватка предотвратява силно усукване на маркуча по време на работа.

В зависимост от задачата по почистване с водоструйката RE 120 PLUS на STIHL можете да използвате две дюзи, които са част от серийната окомплектовка. С роторната дюза постигате силна точкова струя. За по-чувствителни повърхности можете да използвате регулируемата дюза с плоска струя. Дюзите на въртящия се накрайник могат да бъда сменяни бързо и лесно. За упорити замърсявания на него може да бъде монтиран включения в серийната окомплектовка комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да бъде добавен и почистващ препарат към водната струя.

Паркинг позицията служи за поставяне на устройството за пръскане директно на STIHL RE 120 PLUS при почивка по време на работа или след приключване на почистването. Дюзите и мрежовия кабел могат да бъдат прибрани в отварящо се странично отделение с вградени държачи за тях. Алуминиевата телескопична ръкохватка, допълнителна транспортна ръкохватка, както и вградените колела подпомагат удобното транспортиране на мобилната водоструйка STIHL RE 120 PLUS. Вградената макара за маркуча подпомага лесно боравене, както и компактно съхранение на маркуча за високо налягане.

Благодарение на обширните допълнителни принадлежности за водоструйки можете да използвате STIHL RE 120 PLUS за многостранни задачи по почистване.

Характеристики
Работно налягане bar
125
Максимално налягане bar
160
Макс. температура на подаваната вода °C
40
Минимален дебит л/ч
400
Макс. дебит л/ч
480
Тегло, готова за работа кг
21,2
Дължина на маркуча за високо налягане м
DN6 - 9
Мощност kW
2,1
Номинално напрежение V
230