STIHL RE 120

799,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Електрическа водоструйка RE 120: мощно почистване и при упорити замърсявания

 

С електрическата водоструйка STIHL RE 120 като частен потребител Вие можете например да почиствате замърсени стълбища, тераси или градински мебели. Асинхронен двигател с дълъг живот и здравата помпа за високо налягане от алуминий създават максимално налягане от 160 bar. Изключително дългият накрайник Ви дава възможност за комфортна работа в изправена работна позиция. 8 м маркуч за високо налягане освен това Ви осигурява добър работен обхват. Бързата връзка на комфортния пистолет за високо налягане с приятна на пипане гумирана ръкохватка предотвратява силно усукване на маркуча по време на работа.

В зависимост от задачата по почистване с водоструйката RE 120 на STIHL можете да използвате две дюзи, които са част от серийната окомплектовка. С роторната дюза постигате силна точкова струя. За по-чувствителни повърхности можете да използвате регулируемата дюза с плоска струя. Дюзите на накрайника могат да бъдат сменяни бързо и лесно. За упорити замърсявания на него може да бъде монтиран и включения в серийната окомплектовка комплект за разпръскване на почистващи препарати , за да бъде добавен и почистващ препарат към водната струя.

Дюзите и мрежовият кабел могат да бъдат съхранявани в отварящо се странично отделение с вградени държачи за тях директно на водоструйката STIHL RE 120. Алуминиевата телескопична ръкохватка, допълнителна транспортна ръкохватка, както и вградените колела подпомагат удобното транспортиране на мобилната водоструйка STIHL RE 120.

 

Благодарение на опционалните допълнителни принадлежности за водоструйки, например регулируема четка за пране можете да използвате STIHL RE 120 за различни задачи по почистване.

Характеристики
Работно налягане bar
125
Максимално налягане bar
160
Макс. температура на подаваната вода °C
40
Минимален дебит л/ч
400
Макс. дебит л/ч
480
Тегло, готова за работа кг
20
Дължина на маркуча за високо налягане м
DN6 - 8
Мощност kW
2,1
Номинално напрежение V
230