STIHL RE 110 PLUS

696,00 лв.
Ново
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Здрава електрическа водоструйка с комфортно оборудване

 

Електрическата водоструйка STIHL RE 110 PLUS е подходяща за използване от частни потребители при почистване на градински мебели, стълбища или тераси. 8-метровият маркуч за високо налягане осигурява добър работен обхват за дейности по почистване около дома. Максималното налягане от 150 bar се произвежда от асинхронен двигател с дълъг живот и здравата алуминиева помпа за високо налягане. Не усукващата се връзка на пистолета за високо налягане се грижи маркучът за високо налягане да не се усуква много при почистване.

С водоструйката STIHL RE 110 PLUS можете да използвате две дюзи, включени в серийната окомплектовка. Роторната дюза произвежда силна точкова струя. За по-чувствителни повърхности можете да използвате регулируемата дюза за плоска струя. Посредством бърза връзка можете бързо и лесно да свържете маркуча за високо налягане и накрайника с STIHL RE 110 PLUS. За упорити замърсявания можете да монтирате доставяния комплект за почистващи препарати на накрайника и да добавяте и почистващи препарати към водната струя.

При почивки по време на работа устройството за пръскане под високо налягане може да се постави на STIHL RE 110 PLUS. Дюзите и мрежовият кабел могат да се съхраняват добре защитени в отварящото се странично отделение на предвидените за целта места директно на водоструйката STIHL RE 110. Благодарение на вградената макара за маркуча използването на маркуча за високо налягане е лесно, а съхранението му след приключване на почистването е компактно. Алуминиева телескопична ръкохватка, транспортна ръкохватка, както и вградените колела осигуряват удобно транспортиране на STIHL RE 110 PLUS.

 

С предлаганите като опция аксесоари за водоструйки, например комплект на STIHL за почистване на автомобили можете да използвате STIHL RE 110 PLUS за многостранни задачи по почистване.

Характеристики
Работно налягане bar
110
Максимално налягане bar
150
Макс. температура на подаваната вода °C
40
Минимален дебит л/ч
380
Макс. дебит л/ч
430
Тегло, готова за работа кг
20,3
Дължина на маркуча за високо налягане м
DN6 - 8
Мощност kW
1.7
Номинално напрежение V
230