STIHL RE 110 PLUS

629,00 лв. 699,00 лв.
Промо
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Здрава електрическа водоструйка с комфортно оборудване

 

Електрическата водоструйка STIHL RE 110 PLUS е подходяща за използване от частни потребители при почистване на градински мебели, стълбища или тераси. 8-метровият маркуч за високо налягане осигурява добър работен обхват за дейности по почистване около дома. Максималното налягане от 150 bar се произвежда от асинхронен двигател с дълъг живот и здравата алуминиева помпа за високо налягане. Не усукващата се връзка на пистолета за високо налягане се грижи маркучът за високо налягане да не се усуква много при почистване.

С водоструйката STIHL RE 110 PLUS можете да използвате две дюзи, включени в серийната окомплектовка. Роторната дюза произвежда силна точкова струя. За по-чувствителни повърхности можете да използвате регулируемата дюза за плоска струя. Посредством бърза връзка можете бързо и лесно да свържете маркуча за високо налягане и накрайника с STIHL RE 110 PLUS. За упорити замърсявания можете да монтирате доставяния комплект за почистващи препарати на накрайника и да добавяте и почистващи препарати към водната струя.

При почивки по време на работа устройството за пръскане под високо налягане може да се постави на STIHL RE 110 PLUS. Дюзите и мрежовият кабел могат да се съхраняват добре защитени в отварящото се странично отделение на предвидените за целта места директно на водоструйката STIHL RE 110. Благодарение на вградената макара за маркуча използването на маркуча за високо налягане е лесно, а съхранението му след приключване на почистването е компактно. Алуминиева телескопична ръкохватка, транспортна ръкохватка, както и вградените колела осигуряват удобно транспортиране на STIHL RE 110 PLUS.

 

С предлаганите като опция аксесоари за водоструйки, например комплект на STIHL за почистване на автомобили можете да използвате STIHL RE 110 PLUS за многостранни задачи по почистване.

 
+ 1 бр. Универсален почистващ препарат, професионален CP 200
Характеристики
Работно налягане bar
110
Максимално налягане bar
150
Макс. температура на подаваната вода °C
40
Минимален дебит л/ч
380
Макс. дебит л/ч
430
Тегло, готова за работа кг
20,3
Дължина на маркуча за високо налягане м
DN6 - 8
Мощност kW
1.7
Номинално напрежение V
230