STIHL RE 80 X

279,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Електрическа водоструйка за лесно и удобно почистване

 

Електрическата водоструйка STIHL RE 80 е много удобна за използване благодарение на ниското си тегло и компактна конструкция. Здравата помпа за високо налягане с алуминиева глава произвежда максимално налягане от 120 bar. Така можете да почиствате ефективно и основно около дома. С двете дюзи, включени в серийната окомплектовка, можете да извършвате различни задачи по почистване. Регулируемата дюза за плоска струя е подходяща за бързо почистване на по-чувствителни повърхности, докато роторната дюза със силна точкова струя отстранява ефективно и упорити замърсявания. Освен това можете да използвате и доставяния комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да постигнете още по-добри резултати при почистване. 5-метровият маркуч за високо налягане може бързо да бъде свързан към уреда и пистолета посредством бързите връзки.

След приключване на почистването можете да съхранявате устройството за пръскане под високо налягане, маркуча за високо налягане, както и включените в серийната окомплектовка аксесоари директно на уреда.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности, например комплекта за почистване на превозни средства, с STIHL RE 80 можете да почистите и автомобила си.

 

 

Eлектрическа водоструйка RE 80 X: Мощен уред от начален клас

 

Водоструйката STIHL RE 80 X е лек уред от начален клас, който благодарение на компактната конструкция и здрава ръкохватка може да бъде пренесен удобно до желаното място на употреба. С STIHL RE 80 Х частни потребители любители могат да се справят бързо и ефективно със задачи по почистване около дома. Такива задачи са например почистване на тераси и стълбища, както и на Вашите градински мебели.

Характеристики
Работно налягане bar
90
Максимално налягане bar
120
Макс. температура на подаваната вода °C
40
Минимален дебит л/ч
330
Макс. дебит л/ч
430
Консумация на мощност kW
1,7
Тегло, готова за работа кг
7
Дължина на маркуча за високо налягане м
5
Номинално напрежение V
230