STIHL FSA 60 R без батерия и зарядно

399,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

С лекия акумулаторен тример FSA 60 R можете да косите трева или да поддържате краищата на тревните площи особено покрай живи плетове и около растения или предмети. Ефективният и безчетков двигател EC задвижва инструмента директно и предлага константна производителност при работа. Ниското тегло и хармоничен баланс на моторната коса дават възможност и за по-продължителна употреба. За това допринася и ергономичната ръкохватка за управление с безстепенна настройка на оборотите.

В зависимост от изискванията можете да избирате между три различни режещи инструмента. В серийната окомплектовка е включена главата с корда STIHL AutoCut C 6-2 с диаметър на косене 350 мм. Зареждането с корда става лесно като я вкарате на ръка от вън в тялото на главата. Алтернативно можете да използвате и главите STIHL DuroCut 5-2 с оразмерени парчета корда или PolyCut 6-2 с два пластмасови ножа. Смяната на режещите инструменти се извършва без помощта на инструмент.

При заобикаляне с моторната коса на препятствия, напр. растения, кашпи или големи камъни ограничителят предотвратява нараняване на растенията и увреждане на предметите или на уреда. С кръговата ръкохватка на здравата алуминиева тръба на предавателния вал държите моторната коса удобно и сигурно.

Ако като любител градинар или притежател на градинска площ искате да косите малки тревни площи или да поддържате краищата им бързо и лесно, тогава акумулаторният тример FSA 60 R е правилният избор. Тихата му работа дава възможност за използването му без нужда от лични средства за защита на слуха в райони с наложени ограничения на шума.