STIHL FS 56 C-E

779,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Моторна коса с улеснено стартиране за многостранна употреба. Допълнителен комфорт при пускане в действие благодарение на устройството ErgoStart (E). Оборудвана с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. Подходяща за косене на тревни площи и довършителни работи в двора и градината. Окомплектована с подходящия режещ инструмент, може да се използва и за косене на жилава, сплъстена трева, тръстика и коприва.

 

STIHL ErgoStart

Комфорт още при стартиране

 

Стартирането никога не е било толкова лесно. С иновативната система STIHL ErgoStart стартирате моторните уреди STIHL с лекота, без допълнително усилие. Това е възможно благодарение на допълнителна пружина между коляновия вал и ролката на стартерното въже. Ще разпознаете уредите STIHL, оборудвани с STIHL ErgoStart, по буквата "E" в обозначението на модела.

Предимства

 

 

  • По-малко усилия: натоварването при запалване на двигателя е значително намалено.
  • Плавно, равномерно изтегляне на стартера: предизвиканото от компресията на двигателя съпротивление не се усеща на ръкохватката.
  • По-бавно изтегляне на стартерното въже: необходимата за стартиране скорост е значително по-малка.
  • Лесно стартиране: независимо от това дали изтегляте бързо или бавно стартерното въже, двигателят запалва безпроблемно.

 

 

 

Характеристики
Работен обем см³
27,2
Мощност kW/к.с.
0,8/1,1
Тегло кг.
5,2
Стандартен режеж инструмент
Двустранен нож
Диаметър на косене мм
420
Вместимост на резервоара Л.
0,340