STIHL MS 211 C-BE

819,00 лв.
  • Марка: STIHL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Kомфортен бензинов трион с изключително ниско ниво на вибрациите, подходящ за поддръжка на двора и градината. Удобно стартиране посредством ErgoStart (E) и лесна смяна на веригата благодарение на практичното устройство за бързо опъване на веригата (B). С богато оборудване напр. филтрираща система с предфилтър. В сравнение с традиционните двутактови двигатели без технология 2-МІХ разходът му на гориво е с до 20% по-нисък, а нивото на вредни емисии в отпадните газове е намалено с до 70%. Много подходящ за рязане на дърва за огрев и употреба при строене с дървен материал. Подходящ и за поваляне на дървета с диаметър до 30 см.

 

Стартирането никога не е било толкова лесно. С иновативната система STIHL ErgoStart стартирате моторните уреди STIHL с лекота, без допълнително усилие. Това е възможно благодарение на допълнителна пружина между коляновия вал и ролката на стартерното въже. Ще разпознаете уредите STIHL, оборудвани с STIHL ErgoStart, по буквата "E" в обозначението на модела.

 

 

Предимства

 

 

  • По-малко усилия: натоварването при запалване на двигателя е значително намалено.
  • Плавно, равномерно изтегляне на стартера: предизвиканото от компресията на двигателя съпротивление не се усеща на ръкохватката.
  • По-бавно изтегляне на стартерното въже: необходимата за стартиране скорост е значително по-малка.
  • Лесно стартиране: независимо от това дали изтегляте бързо или бавно стартерното въже, двигателят запалва безпроблемно.

 

 

Характеристики
куб.см3
35.2
дължина на веригата
35
мощност KW/к.с.
1.7/2.3
тегло кг.
4.600